Hirdetés

Szinte mindenki felsorakozott a Skywalker kora látványos karakterplakátjain

|

A kisebb szereplőket is lehetőség van megcsodálni.

Hirdetés

Miután jelenetképeken és egy friss tévészpoton közelebbről is megnézhettük a sötét oldal elit alakulatát, illetve a vörös páncélzatú Sith rohamosztagosokat is, a legújabb karakterplakátoknak hála ezúttal nemcsak a film legfőbb szereplői, de a társaság zöme rivaldafénybe léphetett, eddig nem látott és már jól ismert visszatérő arcok egyaránt. 

Hirdetés

Mert mindkét típusból jócskán kijut majd a folytatástrilógia és a már évtizedek óta tartó Skywalker saga vészesen közeledő befejezésében. A nemrég közzétett posztereken láthatjuk például Reyt (Daisy Ridley), Kylo Rent (Adam Driver), Finnt (John Boyega), Poe Dameront (Oscar Isaac) és Rose Ticót (Kelly Marie Tran), de rajtuk kívül ott lesz még többek között Chewbacca (Joonas Suotamo), az utoljára a VI. epizódban szerepelt Lando Calrissian (Billy Dee Williams), újoncként pedig Jannah (Naomi Ackie) és Zorii Bliss (Keri Russell).

Szellemes húzás volt a marketingesektől a film droidjainak is különálló posztereket szentelni, egész pontosan C-3PO (Anthony Daniels), R2-D2 (Jimmy Vee), végül pedig BB-8 és az új társa, D-O számára is. Mint látható, egyáltalán nem rövid a lista, pedig ezzel még közel sincs lefedve a teljes szereplőgárda - például sem Palpatine, sem pedig Dominic Monaghan, Richard E. Grant vagy éppen Matt Smith rejtélyes karaktere nem kapott plakátot. Mindenesetre a Star Wars: Skywalker kora december 19-én érkezik a hazai mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.