Hirdetés

Taika Waititi klasszikus képregényadaptációra adta a fejét

|

Az új-zélandi direktor Alejandro Jodorowsky The Incal című képregényét fogja filmre adaptálni.

Hirdetés

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Taika Waititinek nem kell aggódnia amiatt, hogy rendezői munka nélkül maradna a 2020-as években. A Thor: Szerelem és Mennydörgés, a Tower of Terror, illetve a saját Star Wars filmje mellett ugyanis most egy újabb nagyszabású projektet kapott meg: személyesen adaptálhatja Alejandro Jodorowsky The Incal című képregényfolyamát a nagyvászonra.

Hirdetés

Jodorowsky még az 1980-as években jelentette meg a szóban forgó sci-fi történetet, melyben egy John Difool nevű főhőst követhetünk nyomon, aki birtokába kerül az Incal nevű misztikus kincsnek, melynek hatalmát számos nép kívánja megkaparintani szerte a galaxisban. Difool és bandája az Incal rejtélyének megoldásával igyekszik ezután megmenteni az egész univerzumot.

Waititi elmondása szerint abszolút meghatódott állapotnak örvend, hogy gyerekkorának egyik meghatározó képregényét saját kezűleg adaptálhatja. A forgatókönyvet azzal a Jemaine Clementtel írja, akivel a Hétköznapi vámpírokat is készítették, az írásba pedig még Peter Warren segít be a párosnak. Már csak az a kérdés, hogy a rengeteg bejelentett projekt után mikor jut el Waititi ténylegesen az Incal forgatásáig. Ti olvastátok esetleg a Jodorowsky képregényeket?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.