Hirdetés

Tarantino és Uma Thurman a Kill Bill 3-at rebesgetik

|

A legendás rendező és egyik kedvenc színésze szerint nincs kizárva, hogy trilógiává érjen a Menyasszony története.

Hirdetés

Mialatt a fél világ a mester legújabb produkcióját, a Volt egyszer egy… Hollywoodot várja már a napokat számolva, maga Quentin Tarantino egy rendkívül érdekes nyilatkozat tett a minap az egyik podcastben a Kill Bill folytatását illetően. Természetesen nem volt egyedül, hiszen egyik kedvenc színésze (és majdnem élettársa) is jelen volt, hogy megerősítse a rendező/forgatókönyvíró szavait. És ha hihetünk is nekik, akkor nem csak a Kill Bill rajongók örülhetnek, hanem mindenki más is, aki egy kicsit is szereti a bosszúfilmeket.

Hirdetés

Arról, hogy folytatást, mi több lezárást kaphat a Kill Bill, már egy ideje pletykálkodtak az emberek, ami elsősorban nem a főszereplő, a Menyasszony története lenne, hanem sokkal inkább Vernita Green lányáé. Akinek nem derengene, ki is az a Vernita Green, azoknak egy kis felfrissítés: rögtön az első Kill Bill elején azt láthattuk, hogy a Menyasszony meglátogatja régi "ismerősét", Greent, majd egy rettentő izgalmas és gyönyörűen megkoreografált késpárbaj után végez is vele - mindezt a védtelen lánya szeme láttára. A koronát pedig az utolsó neki idézett mondat teszi fel a jelenetre, ami gyakorlatilag megágyaz egy harmadik résznek: "Hogy ha felnősz, és még mindig dühös vagy rám emiatt… megtalálsz."

Viszont ezekkel a pletykákkal nem nagyon foglalkozott Tarantino, egészen mostanáig, hiszen a fentebb említett podcastben (Josh Horowitz-cal a Happy Sad Confused-ben) egy külön kitérőt intézett az esetleges folytatásnak. A rendező így nyilatkozott ezzel kapcsolatban:

"Hogy teljesen őszinte legyek, Uma és én az utóbbi időben gondolkoztunk erről. Én meg egy kicsit tovább is gondoltam. Pont múlthéten beszéltünk róla legutóbb. Ha bármelyik meglévő filmemnek születne egy folytatása, akkor biztos, hogy az a Kill Bill lenne."

Ez a nyilatkozat amiatt is tűnik rendkívül érdekesnek, mert legutóbb arról számoltunk be, hogy Tarantino lehetséges utolsó filmjének a még eléggé kérdéses Star Trek mozit nevezte meg, aminek már a forgatókönyve is elvileg kész van. Így viszont előfordulhat, hogy vagy nem kapunk mocskos szájú klingonokat, vagy nem kereken 10 filmet fog forgatni a mester. Mi nagyon az utóbbiban reménykedünk, hiszen piros betűs ünnepként lehet csak elkönyvelni egy újabb Tarantino film premierjét. (Esetleg az is lehetséges, hogy a tizedik filmje után már csak forgatókönyveket fog jegyezni - mi ezzel is ki tudunk egyezni, amíg a Született gyilkosok vagy a Tiszta románc színvonalon fognak ezek a projektek mozogni.)

Ti is örülnétek egy Kill Bill 3-nak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.