Hirdetés

Taron Egerton nem lesz benne a Kingsman spin-offban

|

Töki-mentes lesz a következő kémküldetés.

Hirdetés

Úgy fest, hogy egy darabig nem fogjuk viszont látni Taron Egertont Töki szerepében, ugyanis a színész állítása szerint a karaktere kimarad a következő Kingsman filmből. Aggodalomra azonban semmi ok, ugyanis ez nem jelenti azt, hogy többé már nem fogjuk látni a James Bond babérjaira törő brit kémet. Egyszerűen az a helyzet, hogy a Mark Millar képregényein alapuló franchise harmadik darabjában egy kissé más irányba viszi majd el a történetet Matthew Vaughn rendező.

Hirdetés

Korábban már hallottunk arról, hogy jócskán visszautazhatunk az időben és megnézhetjük a Kingsman alapítást, ami éppenséggel indokolja Egerton kispadra ültetését. A színész a Robin Hood promózása közben mesélt arról, hogy nemrégiben beszélt Vaughnnal és a rendezőnek nagyszerű tervei vannak.

"Nem tudom, hogy mennyire számít ez friss hírnek, de azt hiszem elárulhatom, hogy nem leszek benne a következő Kingsman filmben. De ez nem azt jelenti, hogy már soha többé nem fogok egy Kingsmanben sem szerepelni. Pár napja találkoztam Matthew-val és még nagyon is szövögetjük a jövőbeli terveinket, azonban a következő utazás ebben a világban nem érint engem. Nagyon izgalmas ötlete van ehhez az új filmhez. Szomorú vagyok, hogy ezúttal nem tarthatok vele, de fogjátok még látni Tökit."

A The Great Game címen emlegetett Kingsman spin-off a 20. század elején fog játszódni, legalábbis ezt sugallják a pletykák, és egyre inkább úgy fest, hogy Ralph Fiennes lesz az egyik főszereplője. A filmnek egyébként már a premierdátumát is kitűzték, 2019. november 9-re, szóval ha minden a tervek szerint halad, akkor egy év múlva ilyenkor már láthatjuk, hogy mit sikerült kifőznie Vaughnnak ezúttal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.