Hirdetés

Ők lehetnek a Kingsman spin-off főszereplői

|

Állítólag a Kingsman 3 mellett számíthatunk egy előzményre is, amelyet egy zseniális színésszel képzeltek el, de jött másfajta pletyka is. Mi az igazság?

Hirdetés

A nyáron Matthew Vaughn (X-Men: Az elsők, Csillagpor, Kingsman: A titkos szolgálat) beavatott minket nagyszabású tervébe, miszerint filmes univerzumot épít a Kick-Ass és a Kingsman köré is. Utóbbit úgy képzelte el, hogy a harmadik felvonás mellett kapunk két spin-offot is: egyet The Great Game alcímmel, amely a korai 1900-as években játszódna új karakterekkel, egyet pedig Statesman címmel, amely a második részből ismert amerikai szervezetre fókuszálna. 

Hirdetés

A MovieWeb számolt be róla, hogy a legújabb, egyelőre nem megerősített híresztelések szerint a Kingsman: The Great Game és a Kingsman 3 forgatása is a jövő év elején, egymás után zajlana, éppen ezért Vaughn meglehetősen szoros ütemtervet fog követni 2019 első felében. A projekthez közeli források állítása alapján a The Great Game a 2015-ös első rész, a Kingsman: A titkos szolgálat előzményeként szolgál majd és az I. világháború idején fog játszódni, bemutatva az ügynökség létrejöttét. Azt is tudni vélik, hogy a főszereplő Ralph Fiennes és Harris Dickinson (Bizalom, Sötét elmék) lesznek, valószínűleg hasonló mentor-mentorált párost bemutatva, mint Harry Hart (Colin Firth) és Töki (Taron Egerton). 

Eközben olyan pletykák is felbukkantak a világhálón (például a The Daily Mail jóvoltából), amik azt állítják, hogy a Kingsman 3 lesz az első világháborúban játszódó előzmény és annak a főszereplőpárosa lesz a Fiennes-Dickinson duó. Ez élesen szembemenne azzal, amit korábban feltételeztünk a harmadik részről, miszerint közvetlen folytatás lesz.

Egyelőre egyik változat sem vehető készpénznek, így nagyon szeretnénk már hallani hivatalos forrásokból, hogy mire készül a rendező pontosan. Az viszont biztos, hogy 2019. november 8-án be fognak mutatni egy Kingsman filmet. A kérdés már csak az, hogy milyet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.