Hirdetés

Taxi 5 - a második plakát már akciódúsabb

|

Az első magyar poszter és szinkronos trailer után elsőként nálunk nézhetitek meg a Taxi 5 legújabb plakátját is.

Hirdetés

A Franck Gastambide (Pattaya) rendezésében érkező Taxi 5 első plakátja természetesen a címszereplő legendára fókuszált, a szinkronos előzetesben pedig végre megkukkanthattuk, hogy mivel próbál meg minket az ötödik rész becsábítani a mozikba. A válasz az, hogy új szereplőkkel, egy-két régi arccal és ugyanazzal a csodaszép verdával, ami eddig is a sorozat szíve-lelke volt. 

Hirdetés

A franchise legfőbb poénforrása, Gibert felügyelő (Bernard Farcy) szerencsére most is azon lesz majd, hogy az izgalmas akciók mellett a humor se sikkadjon el, de az eddigi marketinganyagok alapján a Taxi 5 egyik legfőbb eleme az autósüldözések lehetnek. Erre utal a második magyar poszter is, amit a film hazai forgalmazója, a Big Bang Media bocsátott a rendelkezésünkre. Íme: 

A Taxi 5 május 3-án kerül a hazai mozikba. Várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.