Hirdetés

Taxi 5 - nézd meg nálunk a magyar plakátot

|

Noha a Taxi 5 szinkronos előzetesére még várnunk kell, a hazai forgalmazó már kiadta az ötödik rész magyar poszterét, amit a rajongók talán a szobájuk falára is szívesen felragasztanának.

Hirdetés

A Valerian és az ezer bolygó városa külföldi elkeserítő teljesítménye után (itthon eléggé szerették a nézők) Luc Besson kedvenc szériájának legújabb részével vigasztalódik, amely még mindig hatalmas rajongótáborral rendelkezik, ez pedig biztos bevételi forrást jelenthet. A Taxi 5-ben azonban jelenlegi ismereteink szerint sem Samy Naceri, sem Frédéric Diefenthal, sem pedig Marion Cotillard nem szerepel, az ötödik felvonásnak új karakterekkel kell kiharcolnia magának a nézők szimpátiáját. 

Hirdetés

Persze még mindig van nekünk egy Gibert felügyelőnk (Bernard Farcy), aki várhatóan továbbra is a komikus pillanatokért felel majd, továbbá a Taxi 5 első trailerében kiszúrhattunk egy másik visszatérőt, Alaint (Edouard Montoute) is. De akármennyire is jó ismerős arcokat látni, nem ők lesznek a film sztárjai. A történet szerint ugyanis egy zsarut (az egyik főszerepet is bevállaló rendező, Franck Gastambide) a marseille-i rendőrséghez soroznak, hogy elkapjon egy csapat olasz rablót, akik Ferrarikat vezetnek. Segítségére Daniel idősebb unokatestvére (Salvatore Esposito) lesz, egy borzalmas sofőr, aki megkapja a legendás fehér taxit. Utóbbi szerepel a Taxi 5 hivatalos magyar plakátján is, amit nálunk nézhettek meg először teljes pompájában (kattintásra megnő). 

A Taxi 5 májusban kerül a mozikba a Big Bang Media forgalmazásában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.