Hirdetés

Taxi 5 - nézd meg nálunk a szinkronos trailert

|

Ötödszörre is visszatér a már jól ismert hófehér Taxi, ám ezúttal más vezeti. Az angol változat után már megnézhetitek magyarul is az első előzetest.

Hirdetés

Idén májusban már az ötödik alkalommal gurul be Luc Besson szélsebes Taxija az életünkbe. Bár a korábbi főszereplőket ezúttal nélkülözniük kell a rajongóknak, az új karakterek mindent megtesznek majd, hogy megkedveltessék magukat - az egyikőjük például maga a rendező, Franck Gastambide (Pattaya), aki képletesen szólva és szó szerinti értelemben is átveszi a kormányt Samy Naceritől.

Hirdetés

A Taxi 5 első trailerét január végén láthattuk, majd nem sokkal később befutott a hivatalos magyar plakát is. A film hazai forgalmazója, a Big Bang Media jóvoltából most nálunk nézhetitek meg elsőként a szinkronos előzetest, amelyben természetesen odafigyeltek arra, hogy a rajongók nagy kedvence, a széria komikumforrása, Gibert felügyelő (Bernard Farcy) a megszokott hangját kapja.

A Taxi 5 májusban farol be a hazai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.