Hirdetés

Teljesen más lesz a Stranger Things spin-offja

|

A Duffer tesók szerint idáig csak egy ember találta ki, milyen irányba vinnék el a potenciális spin-off sorozatot.

Hirdetés

Pénteken rajtot vett a Stranger Things negyedik évada, amit már csak egy utolsó ötödik felvonás fog követni, mielőtt a széria véget érne. Azonban, ha Elevenéktől el is kell majd idővel búcsúzni, ez nem jelenti azt, hogy végleg hátat kellene fordítani a Duffer testvérek által létrehozott világnak. A készítőknek ugyanis van már terve a sorozatfinálé utáni időszakra is, melyet a Varietynek árultak el.

Hirdetés

Ekképpen nyilatkoztak:

"Van egy ötletünk egy spin-offra, ami miatt rendkívül izgatottak vagyunk. Viszont még senkinek sem mondtuk el ezt az ötletet, leírni meg főleg nem írtuk le. Úgy véljük, hogy a Netflixszel együtt mindenkit meglepünk majd a koncepcióval, mivel teljesen más lesz (mint a Stranger Things). Valahogyan azonban Finn Wolfhard - aki egy őrülten okos gyerek - már kitalálta, hogy miről fog szólni. De Finnen kívül senki sem tudja!"

Az éppen mélyponton lévő Netflix dörzsölheti a tenyerét a fenti nyilatkozat hallatán, még akkor is, ha a tesók szerint "teljesen más lesz" a spin-off, mint amit idáig megszokhattunk. Hogy ez mégis mire utalhat, arról majd az ötödik évadhoz közeledve tudhatunk majd meg többet, de ha tippelnünk kellene, akkor egy teljesen horror- és Tótágasmentes történetre saccolnánk.

Ti milyen spin-offot látnátok szívesen a Stranger Things világából?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.