Hirdetés

Tényleg Michael B. Jordan rendezi a Creed harmadik részét

|

A színész a főszerep mellett a rendezői feladatokat is ellátja majd.

Hirdetés

Régóta a levegőben kering az a pletyka, mely szerint a hamarosan trilógiává bővülő Creed 3. felvonását az első két rész főszereplője, Michael B. Jordan rendezheti meg, aki természetesen visszatérne majd a főszereplő Adonis "Donnie" Johnson képében is. A napokban azonban gyakorlatilag hivatalossá vált a hír, hogy valóban a színész vezényeli le a munkálatokat. 

Hirdetés

Ezt az előző két részben Bianca Taylor-t alakító Tessa Thompson árulta el egy nemrégiben vele készült interjú során, aki megerősítette a hírt, hogy a következő rész valóban színésztársa rendezői bemutatkozása is lesz egyben. Ennél többet azonban ő sem árulhatott el a készülő projektről, így jelenleg fogalmunk sincs arról, hogy merre megy tovább a sztori, mikor kezdődhetnek meg a munkálatok, és hogy mikor debütálhat a film. 

Mint ahogyan arról sem, hogy Sylvester Stallone is visszatér-e a harmadik részre, hiszen Rocky Balboa megformálója korábban azt nyilatkozta, hogy számára a második résszel véget ért a történet, de hát láttunk már ilyet, és azért mi bízunk benne, hogy ha csak egy rövid cameo erejéig, de ezúttal is visszatér majd. Meglátjuk. Ti várjátok a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.