Hirdetés

Traileren a Terminátor 2. - Az ítélet napja 3D

|

Ahogy a Titanic pár éve, úgy James Cameron 1991-es sci-fi klasszikusa, az Arnold Scwarzenegger nevével fémjelzett Terminátor 2. is 3D-ben tér vissza a mozikba idén. A nagy visszatérés első trailere ebből ad ízelítőt.

Hirdetés

Miközben Tim Miller (Deadpool) James Cameron produceri felügyeletével készíthet új Terminátor filmet, a világon szépen lassan újra mozikba kerülnek az eddigi részek. Hazánkban 2016 nyarán mutatkozott be az 1984-es klasszikus, a Terminátor - A halálosztó, méghozzá digitálisan felújítva, idén ősszel pedig a folytatás követi a példáját. 

Hirdetés

A Pannonia Entertainment Ltd. szeptember 14-től mozikba küldi a Terminátor 2. - Az ítélet napját, amelyhez a Lightstorm Entertainment/Stereo D készített csúcsminőségű 3D konverziót. A premier előtti vetítésekre már augusztus 29-től számíthatunk a Corvin Moziban, amely az Ítélet Napja 20. évfordulója lesz. Az Arnold Schwarzenegger, Robert Patrick, Linda Hamilton és Edward Furlong szereplésével készült sci-fi alapmű első trailere alább csekkolható: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.