Hirdetés

Terminator: Genesis - Jai Courtney lesz Kyle Reese!

|

A legutóbbi Die Hard film feltörekvő sztárja fogja alakítani Kyle Reese karakterét. A színész végül több más esélyes elől halászta el a szerepet többszöri meghallgatás után. Készüljetek rajongók, felgyorsulnak az események a Terminátorok körül!

Hirdetés

Az új robotos filmet Alan Taylor rendezi (Thor: Sötét Világ) és elméletileg egy reboot lesz, tehát tiszta lappal, előről kívánják elmesélni nekünk a Skynet körüli eseményeket és a világvégét. Nemrégiben már kiderült, hogy a Paramount és maga Taylor két emberre szűkítette a listájukat: a nyertes Jai Courtney-ra és Boyd Holbrook-ra (A burok). Nyomj a továbbra ha még több infóra vágysz!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.