Hirdetés

Terminator: Genesis - Jai Courtney lesz Kyle Reese!

|

A legutóbbi Die Hard film feltörekvő sztárja fogja alakítani Kyle Reese karakterét. A színész végül több más esélyes elől halászta el a szerepet többszöri meghallgatás után. Készüljetek rajongók, felgyorsulnak az események a Terminátorok körül!

Hirdetés

Jelenleg a következő szerepek biztosak:

Emilia Clarke (Trónok harca) - Sarah Connor

Jason Clarke (Zero Dark Thirty) - John Connor

Arnold Schwarzenegger - Terminator

Jai Courtney - Kyle Reese

Mai napig nem derült még ki semmi konkrét a Terminator: Genesis történetéről, de az biztos, hogy egy új trilógia kezdetének szánják.  Az eredeti Terminátorban (amit James Cameron-nak köszönhetünk) Michael Biehn játszotta Reese szerepét, szóval Jai Courtney-nak elég magasan van a léc. Érdekes lehet látni, hogy egy Die Hard és Jack Reacher után mit fog tudni kihozni magából egy ilyen környezetben. Ez viszont nem az első és nem is az egyetlen lehetősége a közeljövőben a bizonyításra, ugyanis feltűnik a nemsokára megjelenő Divergent-ben és valószínüleg annak folytatásában, az Insurgent-ben is. Emellett Courtney-nak van már fix szerepe az Angelina Jolie által megrendezésre kerülő Unbroken-ben, ami karácsony körül kerül a mozikba.

A Terminator: Genesis-t idén fogják felvenni és előre láthatóan 2015 július 1-én lát majd napvilágot.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.