Hirdetés

Josh Brolinnak is tetszett, amit a Redditen tettek Thanos nevében

|

A színész videóban kommentálta a különleges eseményt, amilyet még nem látott a világháló.

Hirdetés

Figyelem! A hír SPOILERES azoknak, akik nem látták a Bosszúállók: Végtelen háborút! 

Aki a Végtelen háború vetítése után felmerészkedett a netre, az rengeteg olyan felhasználóval találkozhatott, aki szimpatizált Thanos tervével és tetteivel, sokan pedig közülük a "Thanos did nothing wrong" névre keresztelt subredditen gyűltek össze, az egyik felhasználó pedig felvetette az ötletet, hogy mi lenne, ha ők is tartanának egy tisztogatást a fórumozók között.

Hirdetés

Ennek az ötletnek rengeteg támogatója akadt és a Reddit adminjai is engedélyt adtak rá, így július 9-én megtörtént a virtuális csettintés, amelynek következtében a subreddit több mint 700 ezer tagjának a felét, 350 ezernél is több felhasználót bannoltak ki véletlenszerűen. Még a Thanost életre keltő Josh Brolin is áldását adta az eseményre: 

Érdekesség, hogy a Bosszúállók: Végtelen háborút rendező Russo-testvérek is a felhasználók között voltak és ők sem kerülhették el a következményeket: egyikőjük, Anthony Thanos eszméjének "áldozata" lett. 

Arrivederci fratello... from r/thanosdidnothingwrong

Ha még nem tettétek volna, mindenképp ellenőrizzétek le korábbi hírünkben, hogy ti túléltétek-e a Végtelen háború eseményeit. Nem árt tudni... 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.