Hirdetés

Nem akárkikkel készül az Erőszakik és a Három óriásplakát készítőjének új filmje

|

A rendező ismét az egyik kultikus filmjének főszereplőpárosát állítja középpontba.

Hirdetés

Korunk egyik legtehetségesebb drámaíró-rendezője kétség kívül Martin McDonagh, akinek olyan nagyszerű alkotásokat köszönhetünk, mint az Erőszakik (In Bruges), A hét pszichopata és a si-cu, valamint a 2017-es év egyik legjobbja, a Három óriásplakát Ebbing határában. Ezekben mind-mind kiváló érzékkel vegyítette a remek karakterdrámát az abszurd fekete humorral, így nem csoda hát, hogy annyian rajonganak értük. Szerencsére nem kell már sokat várnunk arra, hogy McDonagh visszatérjen a nagyvászonra.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint ugyanis a brit rendező gőzerővel dolgozik következő filmjének előkészületeivel, mely a The Banshees Of Inisheer címet kapta. Ha pedig ez még nem lenne elég: McDonagh nem akárkiket nyert meg a film főszerepeire, hiszen ismét együtt forgat az Erőszakik legendás párosával, Colin Farrell-lel és Brendan Gleesonnal.

A történetről jelenleg annyit tudunk, hogy Írország egyik távoli szigetén játszódik, és két barátról szól, akik összevesznek, ez pedig mindkettejük életére komoly hatással és következményekkel lesz. A film terjesztési jogait immáron a Disney-hez tartozó Searchlight Pictures birtokolja majd, a forgatás pedig a tervek szerint idén nyáron zajlana. Premierdátum egyelőre még nincs.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.