Hirdetés

The Batman - van, aki szerint Maggie Smith lehetne Alfred

|

A színésznő Michael Gough, Michael Caine, Jeremy Irons és Sean Pertwee nyomdokaiba léphetne.

Hirdetés

Matt Reeves Robert Pattinsont választotta ki Batman/Bruce Wayne szerepére és hamarosan további bejelentésekre számíthatunk a casting kapcsán, például pletykálják már Rébusz, Pingvin és Macskanő felbukkanását is. De mire menne a Denevérember a jobbkeze, Alfred Pennyworth nélkül?

Hirdetés

A spekulációk gőzerővel pörögnek a The Batman szereposztása kapcsán, egy brit képregényrajzoló és író, Bryan Hitch pedig azt a kérdést tette fel Twitteren, hogy kit látnánk szívesen Pennyworth-ként Pattinson Batmanje mellett? A legmeglepőbb választ a The Punisher, a Firestorm, a Power Girl, a Vixen és a Ms. Marvel képregények társalkotója, Gerry Conway adta, aki szerint Maggie Smith lenne a tökéletes választás. Közel 20 ezren kedvelték az ötletét. 

Elsőre talán furcsának tűnhet, hogy a mindig férfiként ábrázolt Pennyworth ezúttal nőként jelenjen meg, azonban ha belegondolunk, ez bizony nem is olyan rossz ötlet. Elvégre eddig minden film és sorozat elsősorban azt mutatta be, hogy Bruce milyen erősen kötődik az édesapjához, majd Alfred lett a pótapja. Miért ne lehetne ezúttal egy női segéden keresztül bemutatni a fiú édesanyjához való kötődést és miért ne lehetne az éppen a mindig zseniális Maggie Smith? Ti mit gondoltok erről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.