Hirdetés

The Current War - forog a feltalálók háborúja

|

Benedict Cumberbatch és Tom Holland egy teljesen más háborúban vesz majd részt, ezúttal híres feltalálók, azaz Thomas Edison és George Westinghouse versengésébe csöppennek.

Hirdetés

A The Weinstein Company zászlaja alatt készíti el új filmjét Alfonso Gomez-Rejon (Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni) Michael Mitnick (Az emlékek őre) forgatókönyve alapján, a The Current War című történelmi drámát, amelyet korábban többek között Timur Bekmambetov és Ben Stiller is össze akart hozni, de végül Gomez-Rejon lett a befutó. 

Hirdetés

Az érdekes témájú projekthez pedig nem akármilyen színészeket sikerült megnyerni, hiszen Thomas Edisont a mindig zseniális Benedict Cumberbatch kelti életre (az alábbi képen a Kódjátszma egyik jelenetében látható), míg George Westinghouse szerepére Michael Shannont szerződtették le. Rajtuk kívül helyet kapott még a stábban az új Pókember, Tom Holland (Edison asszisztenseként), Katherine Waterston (Westinghouse feleségeként) és Nicholas Hoult (Nikola Teslaként). A The Weinstein Company most bejelentette, hogy ma, azaz december 18-án megkezdődött a The Current War forgatása Londonban és a környékén. 

Az 1880-as években játszódó történetben két neves feltaláló, Thomas Edison és George Westinghouse rivalizálása kapja a főszerepet: a lángelmék azon versenyeztek, hogy ki hoz létre előbb egy piacképes és fenntartható villamosenergia-rendszert. Míg Edison az egyenáram használatát preferálta, addig Westinghouse a váltóáram mellett kardoskodott. Előbbi pedig semmitől sem riadt vissza, hogy üzleti előnyre tegyen szert, állítólag még egy elefántot is megölt azzal, hogy áramot vezetett bele a nyilvánosság előtt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.