Hirdetés

The Death and Life of John F. Donovan - megérkezett az első előzetes

|

Befutott Kit Harrington és Natalie Portman új filmjének előzetese.

Hirdetés

Igen impozáns színészgárdával érkezik hamarosan a mozikba Xavier Dolan (Ez csak a világ vége, Anyu) új filmje, a The Death and Life of John F. Donovan, hiszen a főszereplő Kit Harringtonon és Natalie Portmanen kívül még szerepet kapott a filmben Jacob Tremblay (A szoba, PredatorKathy Bates, Thandie Newton (Westworld) és Susan Sarandon is. Ehhez érkezett meg most az első előzetes. 

Hirdetés

A két idősíkon játszódó történetről annyit érdemes tudni, hogy a 2000-es évek elején a 11 éves színész, Rupert Turner (Jacob Tremblay) számára hatalmas élmény, hogy a híres TV sztár, John F. Donovan (Kit Harington) válaszolgat a leveleire, amikor azonban a családja és a világ tudomására jut ez a levelezgetés, kitör a botrány. Egy évtizeddel később pedig a már felnőtt színész emlékezik vissza és meséli el, milyen meghatározó időszak volt ez az életében.

A filmet egyébként már bemutatták a tavalyi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, ahol azonban elég rossz kritikákat kapott. A nemzetközi bemutatója pedig idén március 13-án esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.