Hirdetés

Aaron Paul csatlakozott a Westworld 3. évadához!

|

Science, bitch!

Hirdetés

Júniusban fejeződött be az HBO cowboyos-androidos sci-fi sorozatának, a Westworld-nek a 2. szezonja, ám a csatorna már most a jövőbe tekint, és a következő évadon munkálkodik, melyhez először az új neveket keresik meg. A minap sikerült is erősíteniük ezen a fronton, méghozzá nem is akármilyen névvel: a Breaking Bad sztárja, Aaron Paul ugyanis állandó szereplőként csatlakozott a szériához.

Hirdetés

A csatorna a bejelentésen kívül sajnos semmi mást nem árult el, így nem tudjuk, hogy a Golden Globe-jelölt és háromszoros Emmy-díjas színész milyen szerepben tűnik majd fel, ahogy azt sem, melyik helyszínen és idősíkban várható a szereplése, illetve hogy vajon az emberek vagy épp az androidok csapatát erősíti-e.

A Westworld harmadik etapja valószínűleg csak valamikor 2020-ban debütál, hiszen a csatornánál jövőre minden a Trónok Harca lezárásáról, illetve az új Watchmen-sorozatról fog szólni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.