Hirdetés

Hivatalos: Érkezik a The Division film és ők lesznek a főszereplők

|

A Ubisoft végre hivatalosan is megerősítette, hogy érkezik a játék filmadaptációja, és kiderült a főszereplők kiléte is.

Hirdetés

A francia kiadó, mely decemberben az Assassin's Creed mozival próbál majd meg új életet lehelni a videójátékadaptációkba (reméljük sikerrel) ma hivatalosan is megerősítette, hogy érkezik az idén megjelent Tom Clancy's The Division filmváltozata. 

Hirdetés

A kiadó, mely ezeken a címeken kívül még a Splinter Cell, Ghost Recon és a Watch Dogs megfilmesítését is tervezi a jövőben, sajnos nem sok mindent árult el a projektről, csak megerősítette azokat a korábbi pletykákat is, hogy kik lesznek a film főszereplői, így most már biztos, hogy a film egyik főszereplője Jake Gylleenhaal, míg a másik Jessica Chastain lesz, akiknek a produkciós cége is részt vesz majd a munkálatokban.

A The Division története szerint egy járvány söpört végig az emberiségen, és döntötte romba a világot. A játékban New York egy nagy részét járhatjuk be egy Division ügynökkel, akiket azért aktivált a kormány, hogy szembeszálljanak a várost uralmuk alá hajtó csoportokkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.