Hirdetés

Ezért nem lesz benne Terry Crews A feláldozhatók 4-ben

|

A színész a #metoo miatt marad ki, aki zaklatás, majd zsarolás áldozata lett.

Hirdetés

Bár A feláldozhatók 4 elkészülte még kicsit odébb van, az már biztos, hogy a néhány visszatérő mellett az egyik, eddigi oszlopos tag kimarad a folytatásból. Terry Crews ugyanis bejelentette, hogy nem vesz részt a következő kalandban, aminek az oka sokkal komolyabb, mint azt elsőre gondolnánk.

Hirdetés

A színész ugyanis zaklatás áldozata lett. Állítása szerint egy összejövetelen Adam Venit (aki egyébként Sylvester Stallone ügynöke) oda nyúlkált, ahova nem kellett volna, ráadásul mindezt Crews felesége is végignézte. Crews az eset után rögtön elő is állt a történettel, és beperelte Venitet. Ezzel  azonban magára haragította Avi Lerner producert, aki éppen A feláldozhatók negyedik részét próbálja tető alá hozni.

Lerner állítólag azzal kereste meg a színészt, hogy jobb lenne, ha ejtené a vádakat, különben nem szerepelhet a folytatásban. Crews számára azonban nem volt kérdés, hogy a saját igazát vagy egy filmszerepet helyezi előtérbe, emiatt tehát már biztosan kimarad a következő kalandból.

Az eset kirobbanása óta egyébként rengetegen szólaltak már fel az üggyel kapcsolatban. Többen fel is vetettek a színésznek néhány kérdést az interneten, aki erre szépen sorba vette a legtöbbször felmerülteket, és a lehető legrövidebben, valamint legegyértelműbben válaszolt rájuk:

Miért nem mondtál valamit?

Mondtam.

Miért nem lökted el?

Ellöktem.

Miért nem küldted el a fenébe?

Elküldtem.

Miért nem szóltál a rendőrségnek?

Szóltam.

Miért nem perelted be?

Bepereltem.

Miért hagytad, hogy megtörténjen?

Nem hagytam.

Miért nem verted simán agyon?

(Sóhaj.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.