Hirdetés

The Flash 4. évad - ikonikus DC Comics karakter debütál a folytatásban

|

Az Igazság Ligája egyik tagja köszön be.

Hirdetés

A nemrég megrendezett San Diego Comic-Conon megkaptuk a Flash felemás érzésekkel várt negyedik évadának első kedvcsinálóját, mellé pedig fontos castingokat jelentettek be a folytatásra. Nem sokkal ezután kiderült, miszerint Tom Felton már nem lesz állandó szereplő Julian Albertként, ám mint azt most megtudtuk, nem marad segítség nélkül a Flash-csapat, ugyanis a képregényes Igazság Ligája egyik közkedvelt tagjával fognak bővülni.

Hirdetés

A CW és a DC Entertainment bejelentette, hogy Hartley Sawyer ("Saving The Human Race", "Miss 2059") lesz Ralph Dibny, más néven Elongated Man a sorozat új szezonjában! Mint Flash egyik legikonikusabb szövetségese, Dibny egy gyorsbeszédű magánnyomozó, kinek tehetsége a szakmában Batmanével vetekszik. Amikor rájön, hogy képes a testét bármilyen alakúra nyújtani, arra használja fel újdonsült adottságát, hogy segítsen Flash-nek és a csapatnak megoldani Central City egyik legnagyobb rejtélyét. 

A karakter 1960-ban debütált a The Flash #112-ben, ahol sokáig fontos szerepet töltött be, mielőtt később megjelent a Detective Comics-ban és végül a JLA csapatához is csatlakozott. Feleségével együtt a 2004-es Identity Crisis nevű eseményből szintén jelentősen kivette a részét. Elongated Man meg tudja változtatni teste alakját, hogy az hosszabb, nagyobb, hajlékonyabb vagy bármi más legyen, amit csak el tudunk képzelni. Ez ragyogó detektív készségeivel ötvözve minden bizonnyal hasznos szövetségesévé teszi majd a skarlát speedsternek. Sawyer visszatérő szerepre szerződött.

A Flash 4. évada október 10-én startol el a tengerentúlon, az események fél évvel később veszik fel a fonalat a fináléhoz képest. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.