Hirdetés

Zűrök a The Flash mozi körül... megint (FRISSÍTVE!)

|

A rendezők pedig sorra mondják vissza a lehetőséget és egy szereplő is kiszállt. (Javítás: utóbbi mégsem szállt ki.)

Hirdetés

FRISSÍTÉS: A The Hollywood Reporter megbízható forrásokra - többek között a produkció résztevőire és Crudup táborátóra - hivatkozva jelentette, hogy a Billy Crudup kiszállásáról szóló pletykák hamisak, a színész továbbra is elkötelezett az iránt, hogy eljátssza Barry Allen édesapját. 

Eredetileg írtuk: Az eredetileg jövőre debütált film forgatásához még mindig nem kezdtek hozzá és egyelőre viszontagságosabb a sorsa, mint a Channing Tatum féle Gambitnak (az elkészül egyáltalán valaha?). Miután a neve nincs Rick Famiyuwa kiszállt, jött az Abraham Lincoln: A vámpírvadász és az Éjsötét árnyék írója, Seth Grahame-Smith, majd kreatív nézeteltérésekre hivatkozva otthagyta a produkciót. A produkció sokáig rendező nélkül maradt, majd nemrég az Oscar-díjas Robert Zemeckist említették meg egy direktor casting kapcsán, ezt viszont bőszen tagadták. Most tovább bonyolódott az egész és nem csak a rendezők szintjén.

Hirdetés

Zemeckis ugyan továbbra is az első számú jelölt a produkció élén, ő előnyben részesítené Steve Carrellel közös, egyelőre cím nélküli háborús filmjét. Közben több új, a képregényekben jártas nagyágyút is bedobtak a közösbe: két korábbi Pókember-rendezőt, Sam Raimit és Marc Webbet, valamint Matthew Vaughnt, az X-Men: Az elsők és a Kingsman-filmek direktorát.

Mint most kiderült, Raimi máris felállt az asztaltól, és így tett Webb is, aki egy nem régi interjúja alapján kiáll két Pókember rendezése mellett, beszédes, hogy inkább a kisebb, karakter centrikus filmek felé fordul, mint a The Gifted, Chris Evansszel a főszerepben, valamint a The Only Living Boy in New York .  Raiminál nem tudni, hogy mi lehetett az ok, hiszen utoljára 4 évvel ezelőtt, az Óz, a hatalmast dirigálta, de számos projektben - kicsiben és nagyban - érdekelt jelenleg is.

Azonban nem ez a legdurvább hír az egészben, hanem az, hogy Billy Crudup szűrét kitették a produkcióból. Annak a Crudupnak, aki az Ezra Miller alakította főhős apját játszotta volna és akinek már a jeleneteit is felvették az Igazság Ligájához, amiből láthattunk is egy momentumot az előzetesben.

A 2017 óta tolódó produkció jelenleg egy 2020-as premierdátummal büszkélkedhet, valamint egy főszereplővel, Ezra Miller személyében, aki ősztől a Legendás állatok és megfigyelésük folytatását forgatja, szóval idén még biztos nem csattan el az első "Csapó!" a rendező szájából, legyen az akárki. Ha Zemckis lenne mégis a befutó, az persze érdekes és izgalmas lenne, viszont biztos, hogy a forgatókönyv átírásra kerülne, ami még hosszú idő. Talán célszerű lenne, ha azt is Flashre bíznák, mindenféle idővonal elcseszése nélkül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.