Hirdetés

Robert Zemeckis rendezhetné a Flash-mozifilmet?

|

Magasságos egek! Már az ötlet is elég izgalmas, de a megvalósításból valószínűeg nem lesz semmi sem.

Hirdetés

Tudom, hogy sokszor megkaptuk - és még kapjuk a későbbiekben - a Marvel bérenc kifejezést, de már egyre nehezebb olyan negatív jelzőt találni, amivel kilehetne fejezni azt a fejetlenséget, amit a Warner művel a DC adaptációk körül (de persze tudják, hogy mit csinálnak, csak nem úgy, mint a Marvel. Oké, értjük.) és az ember inkább már csak fáradtan legyint. Ennek egyik ékes példája a Flash-mozifilm. Legutóbb februárban hallottunk a projekt felől, mikor is parkolópályára helyezték, minek után két rendezőjét is elveszítette Rick Famiyuwa (Dope) és Seth Grahame-Smith (Abraham Lincoln: A vámpírvadász, Lego Batman: A film) személyében.  Tegyük hozzá gyorsan, hogy a Cyborg-film is elhalt jó ideje és a The Batman munkálatai is elölről kezdődnek, azok után, hogy Ben Affleck szakmai és családi okokra hivatkozva kiszállt a rendezői székből és hosszas (valamint kínos) huzavona után Matt Reeves került a helyére, aki viszont A majmok bolygója: Forradalom bemutatója után tud csak foglalkozni a Sötét Lovaggal, ami a forgatókönyvet is érinteni fogja, így a forgatás áttolódott 2018-ra. A kérdés, hogy most a Flash tudja-e tartani az egyelőre kitűzött 2020-as dátumot, ami eredetileg 2018 februárja lett volna?

Hirdetés

A Screen Junkies közeli forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a Vissza a jövőbe-trilógia, a Forrest Gump és a Számkivetett direktora, Robert Zemeckis került közel a tűzhöz. Ezek a pletykák azt is említik, hogy Zemeckis színrelépésével a forgatókönyv is jelentős átírással együtt járna, ami nagyon nincs a Warner ínyére. Ha ez azonban mégis igaz lenne, akkor viszont a film végre mozgásba lendülhetne. De ez tényleg annyira képtelenségnek tűnik, hogy sokan már most cáfolják, például a The Wrap munkatársa, Umberto Gonzales már le is lőtte a pletykát.

Nem igaz. NINCSEN tárgyalás. Részt vett egy találkozón és ez minden. Még találkoznak más rendezőkkel is.

Azért játszunk el egy kicsit a gondolattal, hogy mi lenne, ha mégis egy olyan tapasztalt veterán rendezné a filmet, mint Zemeckis. Az utóbbi években a Kényszerleszállás volt az, amit igazándiból kitehetett az ablakba, azt is több évnyi motion capture animációsfilm után, amelyek a kutyát sem érdekelték (a Beowulf és a Karácsonyi ének is csúnyán bukott), szóval rá férne már egy kiadós siker, a Kötéltánc, vagy legutóbb a Szövetségesek pedig arról árulkodik, hogy az egykori Spielberg-tanítvány már a legegyszerűbb filmeknél is hagyja, hogy technokrata oldala előtérbe kerüljön.

Ugyanakkor mivel Flash-től nemidegen az időutazás,azok megváltoztatása és szétcseszése (elég ha a CW sorozatát nézzük), akkor érthető, hogy miért is került szóba Zemeckis és nem is lenne rossz egy szuperhősköntösbe csomagolt Vissza a jövőbe. A még mindig a főszerepben tengődő Ezra Miller (aki viszont nem lesz fiatalabb) pedig van annyira eleven, hogy egyfajta szupergyors Marty McFly legyen a mai generációnak. Egyébként a híresen kocka Kevin Smith, aki a fent taglalt sorozat számos epizódját dirigálta, bedobta a közösbe a Deadpool rendezőjét, Tim Millert is, szerinte ugyanis remek választás lenne.

Valószínűleg annyira fog megvalósulni ez a terv, mint az, hogy George Miller rendezi az Acélember 2-t. Mindenesetre klassz lenne, ha a Warner végre rendet tenne a saját háza táján, mert mire rájönnek, hogy pontosan mit és hogyan akarnak, addigra lehet, hogy az egész szuperhősbusiness lecseng. Mindenesetre Ezra Millert biztosan láthatjuk Flashként novemberben az Igazság Ligájában, akárcsak Billy Crudupot, az apja, Henry Allen szerepében, akit már a különálló mozihoz is leszerződtettek, de ahogy az események eddigi alakulása bizonyítja, semmi sem biztos.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.