Hirdetés

Film készül A szürke ötven árnyalata írónőjének másik könyvéből is

|

Az alapkoncepció hasonló Christian Grey és Anastasia Steele történetéhez.

Hirdetés

Van, aki rajong A szürke árnyalata-trilógiáért, amely E.L. James regényeinek adaptációja, ám kritikusunk, Pavlics Tamás nem kifejezetten tartozik közéjük, hiszen az oldal történelmének egyik legalacsonyabb pontszámával jutalmazta a harmadik részt, A sötét ötven árnyalatát (de a korábbiakat sem dicsérte túlzottan). Bizonyára szerkesztőnk is azok között van, akik kifejezetten szerették volna, ha láthatnak még egy hasonló csodát a vásznon, kimondott és kimondatlan vágyaik pedig úgy tűnik, hogy beteljesülhetnek. 

Hirdetés

A Variety szerint ugyanis a Universal Pictures megszerezte E.L. James egy másik regényének megfilmesítési jogait is, ez pedig a The Mister címre hallgat. A napjaink Londonjában játszódó történet középpontjában egy jóképű és gazdag férfi, az arisztokrata származású Maxim Trevelyan áll, akinek eddig sosem volt üres sem a pénztárcája, sem az ágya, ám miután ő örökli meg a nemesi címet, vagyont és az ezekkel járó felelősséget is, akkor komoly kihívás elé állítja őt az élet. A legnagyobb kihívás mégsem ez, hanem az ellenállhatatlan vágy, amit egy titokzatos nő iránt érez: ő a zenei tehetséggel megáldott és veszélyes múltú Alessia Demachi, akinek fogalma sincs, hogy Maxim élete milyen titkokat rejt. Ismerős valahonnan?

A The New York Times bestseller listáján is megforduló regény adaptációját A szürke ötven árnyalata-trilógia producere, James Will is támogatja, de többet egyelőre nem tudni a projektről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.