Hirdetés

Dátumot kapott a The Predator és az Alita: Battle Angel

|

A 20th Century Fox több premiert is megváltoztatott a naptárjában: az új Predator és a Battle Angel film dátumot kapott, két Marvel-projekté viszont tolódott.

Hirdetés

Miután Az útvesztő-trilógia záróakkordja, a Maze Runner: The Death Cure a főszereplő felépülése miatt átkerült 2018. január 12-re, a 20th Century Fox kicsit belenyúlt a menetrendjébe és meghatározta egy-két filmjének premierjét vagy épp változtatott néhányon. 

Hirdetés

Eddig a James Cameron felügyelete alatt formálódó Alita: Battle Angel-nek nem volt egyedül kitűzött premierje, azonban a Fox berakta 2018. július 20-ra. A Shane Black rendezésében készülő The Predator az új információk szerint előrébb került a naptárban, így már nem 2018. március másodikán, hanem 2018. február 9-én debütál majd (egy időben a Universal-féle A szabadság ötven árnyalata filmmel).

A kiadó ezenkívül két Marvel-jogokon alapuló filmjének dátumát is újrakalibrálta, így az eredetileg 2018. január 12-re szánt titokzatos projekt most az óriáscápás Meg-gel fog megvívni 2018. március másodikán, míg az ismeretlen második cím 2018. július 13-ról átkerült 2018. június 29-re és így az Így neveld a sárkányodat 3-mal fog megmérkőzni a nézők kegyeiért. Az egyik vajon a Fantasztikus Négyes 2 lehet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.