Hirdetés

The Punisher - ízelítőt és premierdátumot kapott a 2. évad

|

Már nem kell sokat várni a Netflix újabb vérgőzős kalandjára, aminek talán a főgonoszát is megtudtuk.

Hirdetés

A cikk spoilereket tartalmaz a The Punisher első évadára nézve!

Egy jó hírrel kezdődik az újév a Marvel rajongók számára, ugyanis még régebben arról számoltunk be, hogy valamikor januárban már kézhez is kaphatjuk a The Punisher második évadját, amit most a Netflix hivatalosan is megerősített. 

 

Hirdetés

Előreláthatólag január 18-án fog elstartolni a következő szezon, amihez még egy minimalista, de annál hangulatosabb előzetest is készítettek:

A félperces ízelítő nem mutatott meg sok mindent, viszont az első évad borongós, lőporfüstös hangulatát sikerült megidézniük. Ahhoz képest, hogy ennek az előzetesnek a végére még csak egy "Coming Soon" (Hamarosan) van odabiggyesztve, a Netflix a Twitteren osztotta meg, hogy január 18-tól lesz elérhető a teljes évad. Ennél többet nem árultak el, de a teóriamágusok már hozzá is láttak, hogy kitalálják, miről szólhat a második etap.

Mivel Frank Castle (azaz a Punisher) az évad végén eléggé helyben hagyta a volt legjobb barátját, Billy Russót, de megölni nem volt képes, így az utolsó képsorokban annak lehettünk szem- és fültanúi, hogy Russo, kórházi ágyban feküdve, teljesen összekaszabolt képpel, szinte megszállottan tér magához. Akik jártasak a képregényekben, azok játszi könnyedséggel össze is kapcsolták ezt azzal, hogy egy új főgonosz született meg, maga Jigsaw. Ez persze nem a Fűrész-filmekből megismert "ártatlan" pszichopata gyilkos, hanem Castle egyik nemezise. Ő már egyszer tiszteletét tette a mozik vásznain is, hiszen a 2008-as Megtorló: Háborús övezetben Dominic West (Drót-sorozat, Tomb Raider) keltette életre a figurát. (Sajnos ez nem volt elég ahhoz, hogy egy élvezetes, igazi Punisher filmet tegyenek le az asztalra, de minden bizalmunk a sorozat második évadjában van.)

Ti várjátok már a második évadot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.