Hirdetés

Hamarosan elérhető lesz a Punisher 2. évada

|

A Netflix legutóbbi bejelentése alapján az önjelölt Megtorlónk következő szezonját előbb megkapjuk, mint gondoltuk volna.

Hirdetés

A Netflixen tavaly debütáló The Punisher azonnal belopta magát a rajongók és a sorozatnézők szívébe, persze nem véletlenül. A sok éves (megjegyzem, jogos) szájhúzás után végre egy tisztes feldolgozást kapott a Marvel legkeményebb forrófejű fenegyereke. Dolph Lundgren, Thomas Jane és Ray Stevenson után a The Walkind Deadből megismert Jon Bernthal tudta a legtökéletesebben eljátszani a családját elvesztő Frank Castle-t, aki már a Daredevil második évadjában is ellopta a showt kedvenc vak ügyvédünk elől.

Hirdetés

Az első évad pontosan a Daredevilben történtek után veszi fel a fonalat, vagyis Frank mindenkit átküld a másvilágra, akinek köze volt a családja gyilkosságához. Bosszúja bevégeztével visszavonult, szakmunkás életét egy halottnak hitt hacker felbukkanása borítja fel, aki alkut köt Castle-lel. Ha segít neki és a családjának, akkor elmondja, hogy kik segédkeztek még a felesége és a gyermeke meggyilkolásában. A Megtorlónak több sem kell, újra felölti az ikonikus halálfejes golyóállómellényét, és folytatja bosszúhadjáratát. Arról viszont, hogy a második évad miről fog szólni, még nem tudunk semmit.

 

Az eddig pontos dátum nélküli következő szezon jövő januárban fog elstartolni, viszont már most érdemes leszögezni, hogy bárhogy is fog teljesíteni ez az évad, egy harmadikban ne nagyon reménykedjünk. Nagyon úgy fest a helyzet, hogy a Marvel/Netflix vonalon mozgó sorozatok elkaszálása az Iron Fist, a Luke Cage és a Daredevil után a Megtorlót is el fogja érni. Az ok abban keresendő, hogy a Netflix Marvel TV-s szerződése véget fog érni előzetes hosszabbítás nélkül, amihez még hozzájön a Disney saját streaming szolgáltatása is. Ebből kiindulva a sorban utolsó széria, a Jessica Jones is hamar erre sorsra fog jutni sajnos, de azért reméljük, hogy egy harmadik évadot csak fogunk kapunk.

Ti kíváncsiak vagytok a Punisher második évadjára?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.