Hirdetés

The Shape of Water - premierdátumot kapott Guillermo del Toro új filmje

|

Sőt, már a cselekményről is elárultak egyet s mást!

Hirdetés

Már eddig is tudni lehetett, hogy The Shape of Water címmel érkezik Guillermo del Toro új filmje - azonban az, hogy mikor, a jövő homályába veszett. A cselekményről is csak annyit ismertünk, hogy 1963-ban, a hidegháború Amerikájában játszódik. Egészen mostanáig!

Hirdetés

A The Shape of Water az amerikai mozikba 2017. december 8-án érkezik meg, egy héttel a Star Wars: Az utolsó Jedik előtt. A kibővített szinopszis szerint pedig a film főszereplője, Elisa (Sally Hawkins) egy titkos kormányzati laboratóriumban dolgozik - munkája pedig csapdába ejtette őt a teljes elszigeteltségben. Az élete azonban örökre megváltozik, amikor ő és munkatársa, Zelda (Octavia Spencer) felfedeznek egy titkos kísérletet… Mindezt persze a megszokott Guillermo del Toro-stílusban tálalva kapjuk.

Sally Hawkins (Blue Jasmin) és Octavia Spencer (A számolás joga) mellett a főbb szerepekben Michael Shannon (Az acélember), Richard Jenkins (A látogató), Michael Stuhlbarg (Egy komoly ember) és Doug Jones (A faun labirintusa) látható majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.