Hirdetés

Ez a szereplő már biztosan visszatér a The Walking Dead következő évadában

|

Ugyan a 8. évad premierjéig még majdnem egy évet várni kell, de egy szereplő visszatérése már biztossá vált.

Hirdetés

Javában tart az AMC nagysikerű sorozatának, a The Walking Dead-nek a 7. szezonja. Anno a premier bár nem döntötte meg saját rekordját, hatalmasat tarolt mind odahaza, mind nemzetközi szinten. Azóta ugyan folyamatosan csökken a nézettség (most már ott tart, hogy 4 éve nézték utoljára ilyen "kevesen"), de még így is az egyik legnézettebb sorozat Amerikában, így hát nem volt meglepő, hogy már a premier előtt pár nappal berendelték a következő, 8. évadot

Hirdetés

És bár még messze van jövő október, most kiderült, hogy a Jeffrey Dean Morgan által alakított Negan visszatér a folytatásban, melyet maga a színész erősített meg:

Igen, benne leszek a 8. szezonban. Nemrég pedig a 7. évad forgatását is befejeztük. Annyit még elárulhatok, hogy a következő 2 részben nagyon király leszek. Egy kib*szott bad-ass.

A The Walking Dead következő epizódja jövő hét vasárnap érkezik Amerikában, míg idehaza a Fox műsorán nézhetitek meg rögtön másnap.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.