Hirdetés

Újabb főszereplő száll ki a The Walking Deadből

|

Maggie és Rick távozása látszólag csak a kezdet volt.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt számoltunk be róla, miszerint az AMC berendelte a szóban forgó zombidráma tizedik évadát, azonban a Michonne karakterét egészen a harmadik szezon óta megformáló, rugalmasabb beosztást kért Danai Gurirával még nem sikerült közös megegyezésre jutniuk a szerződés részleteit illetően. A The Hollywood Reporter friss jelentése szerint idő közben ez megtörtént, és ugyan Gurira aláírt a folytatásra, de mindössze néhány epizódban fog utoljára szerepelni.

Hirdetés

Ezt hasonlóan kell elképzelni a Rick Grimes-t alakító Andrew Lincoln vagy a Maggie-t játszó Lauren Cohan szituációjához, akik a jelenleg futó kilencedik évad csak pár részében tűntek fel, mielőtt mindketten búcsút intettek a műsornak (bár remélhetőleg Michonne-nak nem fog nyoma veszni egyik epizódról a másikra). Az eredeti hírből az is kiderült, hogy habár a sorozatból kiszáll, de Gurira talán feltűnhet Lincoln saját a The Walking Dead univerzumában játszódó filmtrilógiájában, amit tavaly novemberben jelentettek be. Scott Gimple vezetőproducer elmondása szerint ezek a filmek a járkálók uralta világ egy teljesen másik részlegébe fognak betekintést engedni a közönség számára.

A színésznő távozása egyúttal azt is jelenti, hogy a tizedik évadra aláírt Norman Reedus (Daryl) és  Melissa McBride (Carol) maradnak a sorozat főszereplői, akik állítólag közel sem fáradtak bele a zombikba. A The Walking Dead kilencedik szezonjának második fele hétfőn veszi kezdetét, amiben még végig élvezhetjük Michonne karakterét Danai Gurira játékában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.