Hirdetés

Henry Cavill már Magyarországon van

|

A színész a netflixes The Witcher sorozat forgatása miatt érkezett.

Hirdetés

Egyelőre fogalmunk sincs, hogy Henry Cavill valaha magára ölti-e még a Superman jelmezt, viszont így is bőven van munkája: nemrég még a Mission: Impossible - Utóhatásban akciózott Tom Cruise mellett, most pedig hazánkba utazott, hogy a The Witcher sorozat főszereplőjét, Ríviai Geraltot keltse életre a Netflix nagyszabású sorozatában. 

Hirdetés

A színész most az Instagramjára töltött fel egy rövid videót, amelyben beszámol róla, hogy már Magyarországon van és nagyon kellemesen érzi magát annak a háznak a kertjében, ahol elszállásolták. De láthatóan nem csak ő, hanem a kutyája is nagyon élvezi a békés környezetet. Nézzétek csak: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Another piece of the puzzle #MyEverence #InkThisMoment

Henry Cavill (@henrycavill) által megosztott bejegyzés,

Várhatóan a közeljövőben további posztokkal is jelentkezik majd Cavill, amelyben hazánk szépségét ecseteli vagy éppen a forgatásról számol be. Ha esetleg összefuttok vele valahol, mindenképpen számoljatok be róla.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.