Hirdetés

Már Thomas Middleditch is a Zombieland 2 csapatát erősíti

|

A Szilícium-völgy rajongói örülhetnek, hiszen hamarosan zombikra vadászik a sorozat főhőse.

Hirdetés

Az Emmy-jelölt Thomas Middleditch csatlakozott a Zombieland folytatásának stábjához. Middleditch elsősorban az HBO Szilícium-völgyéből lehet ismerős a nézőknek, de hamarosan a Godzilla II - A szörnyek királyában is felbukkan. Az egyelőre nem világos, hogy milyen szerepet fog betölteni a Zombieland 2-ben.

Hirdetés

Az eredeti Zombielandnek köszönhetően került fel Hollywood radarjára Ruben Fleischer rendező, valamint Rhett Reese és Paul Wernick írók. Tíz évvel később Fleischer a Sony első Pókember spin-offját, a Venomot hozta el a nézőknek, míg az írópáros a Deadpool franchise mozis pályafutását dédelgeti. A Zombieland: Double Tap kedvéért újra összeáll a trió annak reményében, hogy sikerül megismételniük 2009-es sikerüket.

A folytatáshoz asszisztálni fog az eredeti színészgárda is, így Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone és Abigail Breslin mindnyájan a visszatérők között vannak. Az újdonsült csatlakozók között pedig nem csupán Middleditchet, hanem Zoey Deutchot és Avan Jogiat is üdvözölhetjük majd. A történetről gyakorlatilag még semmit sem tudunk, viszont még idén októberben mozikba kerül a film, így arra számítunk, hogy ez hamarosan megváltozik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.