Hirdetés

Zombieland 2 - íme az első plakát, kiderült a cím is

|

A folytatás készítői komolyan vették a tíz éves kihívást, ráadásul egy ismert színésznő is csatlakozott a szereplőgárdához.

Hirdetés

A rajongók azóta követelik a kultikussá vált Zombieland folytatását, hogy a film 2009-ben megjelent, azonban elképesztő módon tíz évet kellett várniuk arra, hogy a projekt végre megvalósulhasson. A második rész munkálatai már zajlanak, a bemutatót pedig 2019 októberére tűzte ki a Sony Pictures, így pontosan az eredeti film tizedik évfordulójakor kerül a mozikba. 

Hirdetés

A marketingesek pedig zseniálisan használták ki a közösségi oldalakon terjedő tíz éves kihívást, ugyanis egy ilyen összehasonlítással leplezték le a folytatás címét (Zombieland: Double Tap) és plakátját, amely alapján azt is hihetnénk, hogy Woody Harrelson (Tallahassee), Jesse Eisenberg (Columbus) és Emma Stone (Wichita) vámpírok, ugyanis semmit sem öregedtek az évek alatt, kivéve persze a negyedik szereplőt, Abigail Breslint (Little Rock), ő sokat változott. A Zombieland: Double Tap sztorija szerint hőseink továbbra is a zombiapokalipszist nyögő Egyesült Államokban vándorolnak, útközben pedig összefutnak újabb túlélőkkel, szembekerülnek továbbfejlődött élőhalottakkal és hevenyészett családjuknak egyéb problémákkal is szembe kell néznie. 

A rendezői feladatokat Ruben Fleischer (Zombieland, Venom) látja el, aki Rhett Reese és Paul Wernick (Deadpool 1-2, Élet) forgatókönyve alapján dolgozhat. A fenti négyesfogaton kívül egyébként csatlakozott a zombis mókához Rosario Dawson és Zoey Deutch is, valamint ha hihetünk a pletykáknak, akkor felbukkan a korábban már cameozó Bill Murray és Dan Aykroyd is. Várós?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.