Hirdetés

Imádják a kritikusok a Thor: Ragnarököt

|

Kevesebb, mint egy hónap múlva érkezik meg a hazai mozikba a Marvel következő nagy dobása, a Thor: Ragnarök, amelyet néhány külföldi kritikus már látott és spoilermentesen el is mesélték, hogy mi a véleményük Taika Waititi rendezéséről.

Hirdetés

Általában pozitívak szoktak lenni a Marvel-filmek első reakciói a nézők és a kritikusok esetében is, de a Thor: Ragnarököt minden korábbinál jobban dicsérik. Ami nem is túlságosan nagy meglepetés, hiszen Taika Waititinek saját, semmi máshoz nem hasonlítható stílusa van, ezt már a Hétköznapi vámpírok és a Vademberek hajszája című filmjeinél is bizonyította, miért pont ne a harmadik Thor részt tette volna különlegessé?

Hirdetés

Thor (Chris Hemsworth) gladiátorként Hulkkal (Mark Ruffalo) zúz, miközben a Marvel Filmes Univerzum eddigi legkomolyabb gonosza, Hela (Cate Blanchett) sem fogja vissza magát, ráadásul a háttérben ott szövögeti a kis ármányait Loki (Tom Hiddleston) is. A Thor: Ragnarök rengeteg állejtő eseményt tartogat a rajongók számára, amelyről a legelső kritikusi vélemények is hűen beszámolnak, de a meglepetések lelövése nélkül (a Marvel Magyarország fordításában):

Umberto Gonzalez, The Wrap

Ott van a szeren! Teljesen lenyűgöző a történet, az akció, az effektek, a színészi játék - a zene pedig a Marvel-filmek egyik legjobbja! 

Steven Weintraub, Collider

Szerettem a Thor: Ragnarököt. Taika Waititi remek munkát végzett; a filmben visszaköszön a védjegyének számító, jellegzetes humora. Nevettem az első perctől az utolsóig. Van benne néhány meglepetés, amiről nem tudtam. Az egyikük CS-O-D-Á-S és talán a legviccesebb jelenet bármelyik Marvel-filmben. A zenéje egyszerűen fantasztikus. A film egy-két látványeleme egészen elképesztő - amint lehet, újra megnézem. Újabb Marvel-győztes.

David Daniel, CNN

Ez a legviccesebb Marvel-film, amelyikben nem szerepelnek a Galaxis Őrzői - mindenki nagyon szórakoztató benne. A zene és a csatajelenetek nagyszerűek.

 

Evil Eric Eisenberg, Cinemablend

A Thor: Ragnarök egy tonna szórakozás! Önmagában teljes MCU történet, a karakterek elképesztőek, a kaland pedig izgalmas. A legjobb Thor-film! Hulk ismét elviszi a showt, amiben közrejátszik, hogy végre beszél is. Örülök a visszatérésének!

Kevin Polowy, YahooEnt

Humoros, nem hétköznapi, retro és fenséges - imádom, hogy a Marvel hagyta, hogy Taika Waititi igazi waititis fimet készítsen.

Anna Klassen, Buzzfeed

A Ragnarök szórakoztató. Mármint, őrülten szórakoztató. Chris Hemsworth hivatalosan is vígjátékszínész. Jó volt látni a Vademberek hajszája stábját, emellett pedig néhány remek cameót is, amiket nem szeretnék ellőni. Jeff Goldblum volt a kedvencem. Abszurd és könyörtelen, mint mindig.

Germain Lussier, Gizmodo

Remek szórakozás. A film az elejétől a végéig nagyon vicces, kimagasló színészi játékkal és izgalmas történettel. Tessa Thompson a csapat legjobbja.

Peter Sciretta, Slashfilm

A valaha készült Marvel-filmek egyik legviccesebb darabja, minden kétséget kizáróan a legjobb Thor-film. Imádtam Mark Mothersbaugh zenéjét. 

Nézzétek meg újra a második szinkronos előzetest is és iratkozzatok fel a csatornánkra:

A Thor: Ragnarök november elsejétől látható a hazai mozikban. Várjátok már?

Forrás: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.