Hirdetés

Új képsorokkal támad a Thor: Ragnarök nemzetközi előzetese

|

Ez bizony még mindig zúzósan fest.

Hirdetés

Már csak alig több, mint 1 hónap és a mozikban a Marvel Filmes Univerzumának következő darabja, a Thor: Ragnarök. Taika Waitit filmje minden egyes előzetessel csak fokozza a várakozásokat és ez egyelőre nem látszik, hogy változna.

Hirdetés

Az új, nemzetközi előzetes, melynek elején Chris Hemsworth köszönti a kínai nézőket a legutóbbi, Doctor Strange-t is felvonultató trailerének egy kibővített verziójában. Ebben lényegében többet láthatunk a girl powerből, vagyis Tessa Thompson Valkyrie-jéből és a Cate Blanchett alakította gonosz Helaból egyaránt.

A film november 1-jétől már látható lesz a hazai mozikban, Hemsworth mellett pedig visszatér TommHiidleston, ANthony Hopkins, Idris Elba és Mark Ruffalo is, míg az újak között Blanchett és Thompson mellett üdvözülhetjük Karl Urbant és Jeff Goldblumot is, ahogy kis időre feltűnik Benedict Cumberbatch is, valamint - Stan lee szokásos cameoja mellett - egy Oscar-díjas színész is tiszteletét teheti egy humoros jelenet erejéig.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.