Hirdetés

Szenzációs videó érkezett a Thor: Ragnarök forgatásáról

|

Egy rendkívül vicces bakiparádét tett közzé nemrég a Marvel, melyben Taika Waititi ökörködéseit tekinthetjük meg.

Hirdetés

Kétségünk sincs afelől, hogy a pár hete bemutatott Thor: Ragnarök a Marvel Filmes Univerzum egyik legviccesebb darabja lett, hála az új-zélandi rendezőnek, Taika Waititinek, aki a Vademberek hajszájával és a Hétköznapi vámpírokkal korábban már bemutatta, hogy egy igazán sajátos és egyedi humorral rendelkezik, ezt pedig sikeresen át is tudta ültetni az MFU világába. Mint kiderült, a forgatás is hasonlóan jó hangulatban telt, melyre bizonyíték a nemrég nyilvánosságra került 2 perces videó.

Hirdetés

Bár ez a rövid kis klip bakiparádénak van titulálva, valójában semmi másról nem szól, mint hogy Waititi mennyire őrült fickó a valóságban. Neki nem számít, hogy a kamera előtt vagy mögött állt, akárhol és főként bármikor képes elökörködni az egészet, és viccet csinálni bármiből. Vagy éppen elénekelni a Marvel-logó zenéjét, mint ahogyan a videó elején meg is teszi ezt. Most már értjük, hogy miért is lett olyan vicces a Ragnarök.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.