Hirdetés

Mark Ruffalo számára véget ért a Ragnarok forgatása

|

A színész erősítette meg, hogy a munkálatok eddig tartottak számára.

Hirdetés

Nagyjából egy hónapja forog a Thor: Ragnarok, aminek munkálatain a kezdetektől részt vett a Bruce Banner és Hulk karakterét életre keltő Mark Ruffalo. A színész főként a címszereplőt alakító Chris Hemsworth-tal dolgozott együtt, de időközben csatlakozott hozzájuk biztos információink szerint Tessa Thompson (Valkűr) és Tom Hiddleston (Loki) is, valamint nemrégiben Karl Urban (Skurge, a Hóhér), illetve Cate Blanchett (Hela). Ruffalo tegnap kiszállt a buliból. 

Hirdetés

Hulknak igencsak jelentős szerepe lesz a filmben. Nem elég, hogy most láthatjuk először a Bosszúállók: Ultron kora eseményei óta, de a zöld óriás egyik legnépszerűbb kalandja is helyet kap valamilyen módon az események közepette - igen, a Planet Hulkra gondolunk, ahol ráadásul egy menő gladiátor felszerelést húznak a karakterre. A San Diego-i Comic-Conon levetített rövid előzetesből kiderült továbbá, hogy Hulknak a képregények egyik legveszedelmesebb ellenségével, a tűz démonnal is meggyűlik a baja egy nem akármilyen csatában. Nem tudjuk, hogy mit is jelent majd a filmre nézve egy hónapnyi felvétel, de amilyen fontos szálat ígértek neki, biztos nem lesz okunk panaszkodni a készterméket látva 2017. novemberében. Végül jöjjön néhány fotó, amit Ruffalo osztott meg utolsó napján a közösségi médiában: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.