Hirdetés

Thor és Hulk együtt zúznak a Ragnarok első fotóján

|

Vagány koncepciós kép látott netvilágot a Thor várva várt harmadik installációjából, ahol a címszereplő és a zöld óriás végre megmutatja magát.

Hirdetés

Végre megérkezett a várva várt Thor: Ragnarok első promóciós anyaga - természetesen kiszivárogtatva, ahogy az általában ilyenkor lenni szokott -, amin először vehetjük szemügyre a címszereplő vihar istenét és kedvenc zöld óriásunkat újdonsült felszereléseikben. Utóbbi a Planet Hulk képregényekből jól ismert gladiátor páncélzatát viseli váll fedéllel és hatalmas fejszéjével, nem beszélve az ikonikus sisakról. Thor mellett sem mehetünk el szó nélkül, aki a Jason Aaron-féle Marvel NOW! füzetekben látott változatára hajaz leginkább, miközben a Mjölnir helyett ezúttal kardokat forgat. 

Hirdetés

A brazíliai Comic-Con második napján a Marvel Studios paneljára is sor kerül, ami magyar idő szerint 23:00 órától egészen éjfélig fog tartani - reméljük, hogy ebben az egy órában a Thor: Ragnarokról is esik majd néhány szó. Az említett koncepciós plakátot alant láthatjátok, a brazil esemény történéseit pedig mihamarabb igyekszünk majd megírni számotokra. 

A Thor: Ragnarok Taika Waititi ("Hétköznapi vámpírok") rendezésében 2017 novemberében kerül a mozikba Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki), Idris Elba (Heimdall), Anthony Hopkins (Odin), Cate Blanchett (Hela), Tessa Thompson (Valkűr), Jeff Goldblum (Nagymester), Karl Urban (Skurge) és Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk) főszereplésével.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.