Hirdetés

Rekordot döntött a Thor: Ragnarok első trailere

|

Mi történik akkor, ha bedobod Thor mellé Hulkot, Cate Blanchett a halál istennőjeként kezd el zúzni és megbolondítod az egészet egy kis Led Zeppelinnel? Hát óriási siker, mi más!

Hirdetés

Hétfőn láthattuk a Thor: Ragnarok legelső, közel két perces kedvcsinálóját, amely nem csupán Taika Waititi (Hétköznapi vámpírok, Vademberek hajszája) különleges látásmódjából adott ízelítőt, de olyan szenzációs karaktereket is felvonultatott, mint Cate Blanchett Helája, Tom Hiddleston Lokija, Jeff Goldblum Grandmastere és Mark Ruffalo Hulkja. 

Hirdetés

A Thor: Ragnarok előzetese akkora siker lett, hogy a The Hollywood Reporter szerint rekordot is döntött: az első 24 óra leforgása alatt több mint 136 milliószor nézték meg, amely az eddigi legjobb teljesítmény egy Disney-filmtől. Ezzel az eredménnyel maga mögé tudta utasítani a Miki egeres cég alá tartozó összes stúdió, így a LucasFilm, a Pixar és a Marvel eddigi filmjeinek teljesítményét is, már ami a "legnézettebb előzetest" illeti. A korábbi csúcstartó mellesleg az élőszereplős A szépség és a szörnyeteg volt 127 millió megtekintéssel, míg a harmadik az Amerika Kapitány: Polgárháború 94 millióval. 

A Thor: Ragnarok stílusos előzetese a Marvel Magyarország jóvoltából már felirattal is élvezhető, nézzük hát meg újra együtt: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.