Hirdetés

Még Chris Hemsworth-nek sem tetszik a Thor: Sötét világ

|

A színész nincs jó véleménnyel a Thor 2. részéről.

Hirdetés

A Marvel Filmes Univerzum rajongói és a kritikusok valószínűleg egyöntetűen egyetértenek abban, hogy a Thor: Sötét világ nem csak a franchise, hanem az MFU eddigi leggyengébb darabja. A film a RottenTomatoes oldalon 66%-on áll, amellyel máig az MFU legalacsonyabban értékelt alkotása, melynek a hibáit órákig lehetne sorolni, de közülük az egyik legnagyobb maga a főgonosz, Malekith volt. 

Hirdetés

Nem is csoda, hogy az őt életre keltő Christopher Eccleston is lesújtó véleménnyel van a filmről, most azonban maga a mennydörgés istene, Chris Hemsworth is nyilatkozott a témában. A színész a GQ-nak adott egy interjút a napokban, amelyben elárulta, hogy nem különösebben rajong a Thor: Sötét világért:

Az első rész jó volt, a második viszont eléggé 'meh'. A maszkulinitás, a klasszikus archetípus, az egész már kezdett túlságosan is ismerőssé válni. Nagyon azt éreztem, hogy elértünk egy határt.

Ezek szerint a színész is érezte, hogy elérték a klasszikus hős figurában lévő lehetőségek határait, éppen ezért szükségessé vált az újítás. Ami szerencsére meg is történt az új-zélandi Taika Wititi érkezésével, aki a Thor: Ragnarökkel egy sokkal esendőbb, viccesebb, azonban hősiesebb Thort kaptunk, amivel tökéletesen betalált a nézőknél, és egy csapásra közönségkedvenccé vált a karakter.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.