Hirdetés

Thor volt lakótársa a Nagymesterrel bratyizik

|

Újabb vicces videó látott napvilágot, amiben visszatér Darryl, aki még Thor szobatársa volt a Polgárháború eseményei idején.

Hirdetés

Még Amerika Kapitány vagy Vasember egymásnak feszülése idején került ki egy poénvideó Chris Hemsworth szereplésével, amivel arra reflektáltak a készítők, hogy miért hiányzik Thor az Amerika Kapitány: Polgárháború filmből. A válasz egészen egyszerű volt: lakótársával megalapították a Thor csapatot.

Hirdetés

Miután Thornak meggyűlt a baja nem is egy gonddal a Thor: Ragnarök eseményei során, addig Darryl kénytelen volt új lakótárs után nézni. Szerencséjére az előbb említett film egyik szereplője, a Nagymester (Jeff Goldblum) pont új otthont keres. Goldblumnak már a filmben is elképesztő dumákat adtak a szájába (adták, vagy improvizálta), és ebben a rövid részletben is érezhető, mennyire tetszik neki ez a szerep.

Darryl és a Nagymester jelenetei extra tartalom lesz, ami a Thor: Ragnarök Blu-ray (március 6.) és digitális (február 20.) megvásárlásához jár majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.