Hirdetés

Ti sem fogtok ráismerni Kate Winsletre az Avatar 2-ben

|

Az Empire magazinnak hála kikerült az első kép a színésznőről.

Hirdetés

Még mindig fura belegondolni, hogy 13 év után idén decemberben megérkezik az Avatar folytatása. Nemrégiben az első előzetes is befutott, mely igyekezett visszahozni azt a Pandora hangulatot, melyet a 2009-es film megalapozott. Korábból pedig azt is tudtuk, hogy az újonc színészek között Kate Winslet is ott lesz.

Hirdetés

Arra viszont idáig naivan nem gondoltunk, hogy nem feltétlenül emberként kellene a színésznőre számítani. Hanem így:

Az Empire magazinnak köszönhetően lehullott a lepel Winslet karakteréről, és bizony egy na'vi vezető, egy bizonyos Ronal köszön vissza a címlapról. A színésznő a magazin hasábjain azt is elárulta, hogy a karaktere egy hűséges, rettenthetetlen, erős harcos, aki a végsőkig kitart otthona és családja mellett.

Ti mit szóltok Winslet na'vijához?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.