Hirdetés

Kate Winslet csatlakozott az Avatar folytatásokhoz

|

A Titanic után újra együtt dolgozhat James Cameron és Kate Winslet.

Hirdetés

James Cameron semmit sem bízott a véletlenre és jól kitervelte az Avatar folytatásait, legalábbis erre enged következtetni az a hosszú időintervallum, amit az előkészületekre szánt. Múlt hét óta azonban már forog a film és most egy Oscar-díjas színésznővel is bővült a stáb, akivel régóta először dolgozhat újra együtt a rendező.

Hirdetés

Kate Winsletet a Titanicnak köszönhetően ismerte meg igazán a világ és most húsz év elteltével ismét Cameron irányítása alatt fog a kamerák elé állni, hogy megformáljon egy Ronal nevű karaktert. A rendező a következő nyilatkozatot adta a Deadlinenak:

"Kate és én már 20 éve, a Titanic óta keressük az újabb lehetőséget arra, hogy valamit közösen csinálhassuk. Az a film karrierem egyik legeredményesebb alkotása. Alig várom, hogy láthassam őt, ahogyan életre kelti Ronalt."

Cameron azt nem tisztázta, hogy ez az új karakter csak a második részben vagy a további folytatásokban is benne lesz-e, de persze ilyen részletekbe belemenni akár spoileres is lehet. Minden esetre örülünk Winslet csatlakozásának és kíváncsian várjuk, hogy vajon fognak-e még csatlakozni hasonlóan nagy nevek az elképesztő összegből készülő Avatar filmekhez.

Az Avatar 2 2020. decemberében érkezik a mozikba, amit még további három folytatás fog követni. Az eredeti filmből visszatér Sam Worthington, Zoe Saldana, Joel David Moore, Stephen Lang, Matt Gerald és Sigourney Weaver. A franchisehoz Kate Winslet mellett újként csatlakozik Cliff Curtis és Oona Chaplin.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.