Hirdetés

A klónok háborúja újabb szereplője csatlakozhat a The Mandalorian második évadához!

|

Az első évad végét látva valahol számítani lehetett rá.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben igencsak felpörögtek az események a The Mandalorian őszre ígért második évada körül. Kezdődött minden azzal, hogy a Darth Mault megszólaltató Sam Witwer olyan kijelentést tett, ami már önmagában felcsigázta a Star Wars-rajongókat. A meglepő nyilatkozat után pedig szinte menetrendszerűen kezdtek el érkezni az olyan pletykák a folytatás kapcsán, miszerint többek közt Ahsoka Tano, Rex százados és egy bizonyos mandalori fejvadász is keresztezheti Baby Yodáék útját a folytatásban. 

Hirdetés
 

Ha ezek a híresztelések önmagukban nem lettek volna elegendőek arra, hogy berobbantsák az egyébként is maximálisan pörgő hype-vonatot, akkor a percekkel ezelőtt napvilágot látott pletyka biztosan hiperűr sebességre fog átváltani. A Slashfilm ugyanis exkluzív értesülésekre hivatkozva arról számolt be, hogy Katee Sackhoff is csatlakozik a már amúgy is díszes kompániához. Sackhoff még a Star Wars: A klónok háborújában az egykori mandalori halálőrség hadnagyát, Bo-Katant szólaltatta meg, aki aztán később a Star Wars: Lázadókban, majd A klónok háborúja fináléjában is fontos szerephez jutott. 

Noha sem a Lucasfilm, sem pedig Sackhoff nem kívánta kommentálni a pletykát, a Slashfilm több általuk megbízhatónak vélt forrásból is megkapta a színésznő castingjának hírét. Sackhoff a messzi-messzi galaxis mellett a Battlestar Galactica rajongóknak is ismerős lehet, ahol ő játszotta Kara 'Starbuck' Thrace százados szerepét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.