Hirdetés

Tíz új képen csodálhatjuk meg a Jurassic World: Világuralom szereplőit és dinóit

|

A Jurassic World harmadik része is kezd ráfordulni a marketingcunamira.

Hirdetés

A Universalnál talán úgy látják, hogy a mozik kiheverték a COVID-ot, és ismét lehet nagyot szakítani blockbusterekkel. Legalábbis ennek a jelei mutatkoznak, hiszen ahhoz képest, hogy milyen sokáig tartották vissza a kép- és videóanyagokat Colin Trevorrow filmjéből, a Jurassic World: Világuralomból, előbb megkaptuk végre az első előzetest a lenyűgöző prológus mellé, majd múlt héten az új óriás dinó, a Giganotosaurus is beköszönt egy kép erejére.

Hirdetés

Most a My Movie Madnessnek hála tíz, a filmből és a forgatásról kikerült képen legeltethetjük a szemünket, melyeket az alábbi galériában ti is megnézhettek. Szinte az összes színész felbukkan a képeken, de természetesen a dinók sem maradnak ki a buliból, sőt még egy dinóviadal is megörökítésre került - egy szomorú, de lényegében elkerülhetetlen velejárója a dinók és az emberek egymás mellett létezésének.

A Jurassic World: Világuralom Magyarországon június 9-én, míg a tengerentúlon 10-én fog debütálni a mozikban. Ti ott lesztek a moziban a trilógia záródarabja alkalmából?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.