Hirdetés

T.J. Miller próbál vádalkut kötni a bombariadós esete után

|

A Deadpool 2 sztárja igyekszik elkerülni a börtönbüntetést, de nem fogja egykönnyen megúszni ezt a ballépését.

Hirdetés

Elkezdődtek a vádalkuról szóló tárgyalások T.J. Miller és az őt vádló ügyészség között. A színész még márciusban kiáltott farkast, amikor egy Amtrakba tartó vonatra hívta ki a rendőröket bombariadó okán. A kiérkező hatóságok persze nem találtak semmit.

Hirdetés

A Szilícium-völgy és a Deadpool sztárját áprilisban tartóztatták le, mert a 911-es segélyhívó számon hamisan állította azt, hogy a vonat egyik női utasának táskájában robbanószerkezet található. A személyzet egyik tagjától később kiderült, hogy Miller ittas állapotban utazott a vonaton és heves vitába kezdett az egyik utassal. A dolog odáig fajult, hogy a színészt New Yorkban le kellett szállíttatni a szerelvényről.

Miller bosszúja azonban nagyon rosszul sült el és most a rendőrség hamis tájékoztatásával vádolják. Legrosszabb esetben akár 5 év börtönbüntetésre is ítélhetik. A színész tárgyalása eredetileg szeptember 14-én kezdődött volna, de most a vádalku kidolgozása miatt november 30-ig halasztották a meghallgatást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.