Hirdetés

Todd Phillips befejezte a Joker 2 forgatókönyvét

|

Az alcím mellett Joaquin Phoenix visszatérése is megerősítésre került.

Hirdetés

Egy lépéssel közelebb került a megvalósuláshoz a 2019-es Joker folytatása. Todd Phillips, az első film rendezője az Instagramon osztotta meg az elkészült forgatókönyv borítóját, melyet Scott Silverrel közösen jegyeznek, illetve egy képet is arról, amint az Oscar-díjas Joaquin Phoenix cigivel a szájában olvassa a friss, ropogós szkript vázlatot.

Hirdetés

Bár premierdátummal továbbra sem rendelkezünk, a borítón található alcím annál izgatottabbá tehet minket. A Folie à Deux ugyanis szabadfordításban "kettős őrületet" jelent, ami egy olyan mentális rendellenesség, mely kettő vagy több egyénre van kihatással. Ez erősen egybecseng azzal a koncepcióval, amelyet Willem Dafoe is nemrégiben megosztott ötletként, miszerint egy Joker-imposztorral kellene versengenie az igazi Jokernek a folytatásban. Ezek után minden rajongó tűkön ülve várhatja, hogy vajon összejön-e a legendás párosítás a filmvásznon Dafoeval és Phoenixszel. Utóbbi már biztos visszatér, előbbinél pedig minden bizonnyal tesz majd egy kört a stúdió, ha már múltkor jelezte, hogy egy ilyen felállásban szívesen részt venne.

Ti hogyan folytatnátok a 2019-es Jokert?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.