Hirdetés

Willem Dafoe megosztotta ötleteit a Joker folytatásáról

|

A színész mindent megadna azért, hogy Joaquin Phoenixszel együtt szerepelhessen a Joker második részében.

Hirdetés

Bár az elmúlt időszakban a csapból is az új The Batman, illetve a korábbi kánonba beilleszkedő DC-projektek folynak, nem szabad elfelejteni, hogy a Warnernek van egy harmadik DC-s világa, amit Todd Phillips rendező, illetve Joaquin Phoenix színész hoztak össze 2019-ben a Jokerrel. De ha mi meg is feledkeztünk volna róla - ami valljuk be, ennyi párhuzamosan futó projekt mellett könnyen előfordulhat - szerencsére Willem Dafoe nem.

Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút Zöld Manója a GQ-nak adott interjút a napokban, amikor is váratlanul előhozakodott a saját ötletével a Joker folytatását illetően. Előzményként annyit tudni kell, hogy egyes rajongók már hosszú évek óta követelik, hogy Dafoe legyen az új Joker, és ezek a hangok valószínűleg a színészhez is eljutottak.

"Nagyon érdekes lenne, ha egy Joker imposztorral akadna dolgunk. Tehát nem egymással versengő Jokerekről lenne szó, hanem valakivel, aki Jokernek mondja magát, de közben meg nem az. Ez megnyitja a kapukat egy érdekes történet előtt, főleg ha Joaquin Phoenix Jokerje lenne az egyik oldalon, míg a másikon valaki, aki csak imitálja őt, vagy csak learatja az igazi Joker babérjait. Erről már többször is fantáziáltam. Ezen kívül azonban még nem meséltem erről senkinek, ti vagytok az elsők."

Ha ez nem magas labda a Warnernek, akkor nem tudjuk mi az. Tény, hogy az eredeti Joker egy saját lábain 100%-ban megálló alkotás, amit nem feltétlenül kellene megbolygatni további felvonásokkal. Viszont, ha valaha is készülne folytatás hozzá (aminek állítólag Todd Phillips már írja a forgatókönyvét), akkor egy Dafoe-Phoenix párosnál tökéletesebb felállást egy hasonló koncepcióban nem is tudnánk elképzelni.

Ti nektek tetszik Dafoe ötlete?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.