Hirdetés

Tom Cruise ügyvédet fogadott a Paramounttal szemben a Mission: Impossible 7 miatt

|

A film újfajta mozis forgalmazása áll a háttérben.

Hirdetés

Csak nem akar zökkenőmentesen haladni minden a legújabb Mission: Impossible-film háza táján. A koronavírus-járvány okozta többszöri leállás, átszervezés, csúszás és premiertologatás után a Paramount stúdiónak most úgy tűnik a franchise mindenkori sztárjával, Tom Cruise-zal kell megküzdenie, aki már ügyvédeket is fogadott.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a színész egyáltalán nem örül annak, hogy a covid világjárvány miatt megváltozott filmnézési szokások jegyében a Paramount az ő filmje esetében is csak a szűkített, 45-napos időintervallumban szeretné moziban tartani a filmet, amelynek letelte után valószínűleg a Paramount+ streamingszolgáltatóra kerülne át. Emiatt a színész már ügyvédeket is fogadott, hogy kiharcolja a korábban standardnak számító 90 napos mozis exkluzivitást. A jelentés azt is állítja, hogy Cruise szerződése előírja, hogy a Mission: Impossible 7-et a franchise korábbi filmjeivel összhangban kell kezelni, amire a színész könnyen hivatkozhat majd igazának bebizonyításáért.

A feleknek még nem sikerült megállapodni, de abban maradtak, hogy addig félreteszik az ügyet, amíg a filmek el nem készülnek. Tudniillik a széria 7. és 8. részét egyszerre forgatja a stúdió: a 7. már kész van, bár még hátravannak az utómunkálatok és az esetleges pótforgatások, a 8. rész forgatása azonban jelenleg is zajlik. Ugyanakkor rengeteg idejük van még: a Mission: Impossible 7. epizódja az eredeti 2022. szeptember 30-a helyett csak 2023. július 7-én, míg a 8. felvonás több mint két év múlva, csak 2024. június 28-án fog debütálni a mozikban. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.